Aikataulu Kauppatori - Vallisaari 

Liikennöinti Kauppatorilta Lonnaan, Vallisaareen ja Suomenlinnaan on päättynyt 30.9. kesäkauden 2017 osalta. Liikennöinti alkaa jälleen 1.5.2018. Hyvää talvea!


Menomatkan kesto Kauppatori-Vallisaari on noin 20 minuuttia. Paluumatkan kesto Vallisaari-Kauppatori on S-merkityllä vuorolla noin 30 minuuttia (Suomenlinnan Tykistölahden kautta). Paluumatkan kesto Vallisaari-Kauppatori on SL-merkityllä vuorolla noin 35-40 minuuttia (Suomenlinnan Tykistölahden ja Kuninkaanportin sekä Lonnan kautta).


HUOM: Tulenteko, yöpyminen ja kaivaminen on Vallisaaressa turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Vallisaaressa ei ole grillikatoksia eikä sinne saa myöskään viedä omaa grilliä. Merkityillä reiteillä pysyminen säästää saaren luontoa. Vallisaareeen ja Vallisaaren vesibussiin saa ottaa koiran mukaan, mutta koira on pidettävä kytkettynä. Lastenvaunut mahtuvat aluksiimme ja lastenvaunujen kanssa pystyy kulkemaan myös Vallisaaren merkittyjä reittejä pitkin (kevyimmät matkarattaat saattavat kuitenkin olla raskaita työntää saaren reiteillä).


Alkuun