Keitot ja lounaat 2017

Kaikkien lounaiden hintaan sisältyy yksi lähdevesipullo (50 cl) per ruokailija sekä kahvi / tee.
Lounaat ovat (nimestään huolimatta) tilattavissa myös ilta-aikaan.


LOUNAS 1.       

Kermainen savulohikeitto (L,G)
•••
Kasvisruokailijoille maa-artisokkakeitto (L,G)
(kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, viim. 8 vrk ennen risteilyä)
•••
Saaristolaisleipää (L,M,V) & voita (L)    

14,20 € / henkilö    

Viinisuositukset:
Valkoviini: Albente 2015, Italia (35 € / 75 cl)
Punaviini: J2 Spätburgunder & Sankt Laurent Trocken 2014, Saksa (36 € / 75 cl)


 LOUNAS 2.      

Gulassipata & smetanaa (L,G)
•••
Kasvisruokailijoille papugulassipata & smetanaa (L,G)
(kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, viim. 8 vrk ennen risteilyä)
•••
Kauden vihersalaatti, kirsikkatomaatteja ja tuorekurkkua (L,G,M,V)
•••
Chiapattaa (L,M,V) & voita (L)   

18,90 € / henkilö    

Viinisuositukset:
Valkoviini: Albente 2015, Italia (35 € / 75 cl)
Punaviini: Llebre 2014, Espanja (36 € / 75 cl)


 LOUNAS 3.     

Uunilohta sinappi-kermakastikkeessa & vihannesriisi (L,G)
•••
Kasvisruokailijoille Härkis-bataatteja, sinappikermakastike & vihannesriisi (L,G)
(kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, viim. 8 vrk ennen risteilyä)
•••
Kauden vihersalaatti, kirsikkatomaatteja ja tuorekurkkua (L,G,M,V)
•••
Chiapattaa (L,M,V) & voita (L)   

19,50 € / henkilö    

Viinisuositukset:
Valkoviini: Dürnberg L&T 2015, Itävalta (35 € / 75 cl)
Punaviini: Scaia Corvina 2014, Italia (37 € / 75 cl)


SALAATTILOUNAS

  • Grillattua kananrintaa ja kasvis-pesto-pastasalaatti (L)
  • Kesäistä tuoresalaattia kauden kasviksista (L,G,M,V)
  • Punajuurta, fetaa ja siemeniä (VL,G)
  • Chiapattaa (L,M,V) & voita (L)

  • 17,50 € / henkilö

    Viinisuositukset:
    Roséviini: Cuatro Pasos Rosado 2015, Espanja (32 € / 75 cl)

MENU LUOTO - runsaampi lounas

  • Lämminsavulohta, penne-pastasalaatti ja ruohosipuliaiolia (L,M)
  • Raikas vihersalaatti kesäisistä kasviksista (L,G,M,V)
  • Punajuurta, fetaa ja siemeniä (VL,G)
  • Grillattua kananrintaa kasvispedillä & punajuuri-hummusta (L,G,M)
  • Chiapattaa (L,M,V) & voita (L)
  • •••
  • Uuniperuna & poro-piparjuuritäytettä (L,G)
  • Kasvisruokailijoille (kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, viim. 8 vrk ennen risteilyä):
  • Uuniperuna & papu-kasvistäytettä (L,G,M,V)

  • 24 € / henkilö

    Viinisuositukset:
    Valkoviini: Marieta Albariño 2015, Espanja (35 € / 75 cl) 
    Punaviini: J2 Spätburgunder & Sankt Laurent Trocken 2014, Saksa (36 € / 75 cl)

 JÄLKIRUOAT       

Jälkiruoat ovat tilattavissa vain lounaiden yhteydessä.

  • Tyrni-posset (L,G)          
  • Tiramisu lasissa (L)     
  • Marjapiirasta ja vaniljakastiketta (L)   
  • Mintulla marinoitua hedelmäsalaatti (L,G,M,V)     

5,50 € / henkilö


 Merkkien selitykset: VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, M = maidoton, V = vegaaninen

Hinnat sisältävät tarjoilutyön, ruokien kuljetukset, tarjoilu- ja ruokailuastiat sekä arvonlisäveron 14 %. Minimiveloitus on kymmenen henkilön mukaisesti. Koko ryhmälle valitaan sama menu (lukuunottamatta erikoisruokavalioita. Huomioimme veloituksetta tavallisimmat erikoisruokavaliot. Menuvalinta ja erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa viim. 8 vrk ennen tilaisuutta. Myöhemmin kuin 8 vrk ennen tilaisuutta ilmoitetuista erikoisruokavalioista saatetaan periä lisämaksu. Verolliselta arvoltaan alle 500 € ruokatilauksiin lisätään pientoimituslisä 60 € (sis. alv:n). 

 

Lohta ja kasviksia ruohosipuli-kermaviilikastikkeessa, keitettyjä perunoita ja juureksia (L,G)
•••
Kasvisruokailijoille kasvispyöryköitä ruohosipuli-kermakastikkeeessa (tehty soijakermaan), keitettyjä perunoita (L,G, M,V)
(kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, 8 vrk ennen risteilyä)
•••
Tammenlehvä-pinaattisalaattia, kirsikkatomaatteja ja tuorekurkkua (L,G,M,V)
•••
Chiapattaa (L,M,V) ja kirnuvoita (L)   

18,50 € / henkilö    

Viinisuositukset:
Valkoviini:
Punaviini:
Alkuun