Päivällis- ja illallispöydät 2017

Kaikkien päivällis- ja illallispöytien hintaan sisältyy yksi lähdevesipullo (50 cl) per ruokailija sekä kahvi / tee.


SALAATTI-BUFFET

  • Mausteista espanjalaista Chorizo-makkaraa ja pennepastaa Choron-kastikkeessa (L,M)
  • Grillattua kananrintaa kasvispedillä & punajuuri-hummus (L,G,M)
  • Kirkas perunasalaatti (L,G,M,V)
  • Taboulleh-salaatti (L,V)
  • Juustoportin Vuohen Gruyéreä & hunajaa ja limenkuorta (L,G)
  • Salaattia, melonia ja paahdettuja siemeniä (L,G,M,V)
  • Chiapatta-leipää (L,M,V) & kirnuvoita (L,G)      

25 € / henkilö      

Viinisuositukset:
Roséviini: Cuatra Pasos Rosado 2015, Espanja (32 € / 75 cl)


 MENU SAARISTO

  • Lämminsavustettua lohta & tilli-kermaviilikastike (L,G)
  • Rose-paahtopaistia & piparjuuridressing (L,G,M)
  • Kirkas perunasalaatti (L,G,M,V)
  • Raikasta vihersalaattia ja kesäisiä tuoreita kasviksia (L,G,M,V)
  • Juustoportin Vuohen Gruyéreä & hillo kauden raaka-aineista (L,G)
  • Saaristolaisleipää (L,M,V) & kirnuvoita (L,G)
  • •••
  • Paahdettua lohta, fenkolikastike & kokonaisina paahdettuja varhaisperunoita (L,G)
  • Kasvisruokailijoille(kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, 8 vrk ennen risteilyä):
  • Härkis-bataatteja, tzatsikia & kokonaisina paahdettuja varhaisperunoita (L,G)
  • •••
  • Tyrni-posset

38,20 € / henkilö      

Viinisuositukset:
Valkoviini: Télos il Bianco 2015, Italia (39 € / 75 cl)
Punaviini: J2 Spätburgunder & Sankt Laurent Trocken 2014, Saksa (36 € / 75 cl)


 MENU HARMAJA

  • Graavattua lohta (L,G,M)
  • Kirkas perunasalaatti (L,G,M,V)
  • Grillattua kananrintaa kasvispedillä (L,G,M) & tsatsikia (L,G)
  • Aurajuustoa, rukolaa, punajuurta ja siemeniä (VL,G)
  • Raikas vihersalaatti kesäisistä kasviksista (L,G,M,V)
  • Saaristolaislimppua (L,M,V) & kirnuvoita (L)
  • •••
  • Kermainen savulohikeitto (L,G)
  • Kasvisruokailijoille (kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, viim. 8 vrk ennen risteilyä):
  • Maa-artisokkakeitto (L,G,M)
  • •••
  • Marjapiirasta & vaniljakastiketta (L,G)

32,90 € / henkilö      

Viinisuositukset:
Valkoviini: Marieta Albariño 2015, Espanja (35 € / 75 cl)
Punaviini: Scaia Corvina 2014, Italia (37 € / 75 cl)


 MENU VÄLIMERI

  • Tapas salaatti: oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, paprikaa ja artisokkaa (L,G,M,V)
  • Tomaatti-mozzarellasalaatti (G)
  • Vihreää salaattia, jeerakka maustettuja beluga-linssejä, sokeriherneitä & yrttiöljyä (L,G,M,V)
  • Romaine-salaattia, manchego-juustoa ja rusinaa (L,G)
  • Chiapatta-leipää & balsamicoa ja oliiviöljyä (L,M,V)
  • •••
  • Ankankoipi-confit, ryppyperunat "papas arrugadas" & tumma timjamikastike (L,G,M)
  • Kasvisruokailijoille (kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, viim. 8 vrk ennen risteilyä):
  • Härkis-bataatteja, tzatsikia & ryppyperunat "papas arrugadas" (L,G)
  • •••
  • Tiramisu lasissa (L)

37,20 € / henkilö      

Viinisuositukset:
Valkoviini: Albente 2015, Italia (35 € / 75 cl)
Punaviini: Scaia Corvina 2014, Italia (37 € / 75 cl)


 Merkkien selitykset: VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, M = maidoton, V = vegaaninen

Hinnat sisältävät tarjoilutyön, ruokien kuljetukset, tarjoilu- ja ruokailuastiat sekä arvonlisäveron 14 %. Minimiveloitus on kymmenen henkilön mukaisesti. Koko ryhmälle valitaan sama menu (lukuunottamatta erikoisruokavalioita. Huomioimme veloituksetta tavallisimmat erikoisruokavaliot. Menuvalinta ja erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa viim. 8 vrk ennen tilaisuutta. Myöhemmin kuin 8 vrk ennen tilaisuutta ilmoitetuista erikoisruokavalioista saatetaan periä lisämaksu. Verolliselta arvoltaan alle 500 € ruokatilauksiin lisätään pientoimituslisä 60 € (sis. alv:n).

 

Alkuun